hővédő fóliázás
ablaküveg fóliázás
Számunkra Ön nem csak a megrendelésig fontos, hiszen dinamikusan fejlődő vállalatunk sikere az elégedett ügyfelek ajánlásainak köszönhető.
ablak sötétítés
üveg fóliázás
 
épület fóliázás hő védő fólia fényvédő fólia
hővédő fóliázás
 

Ablak fólia előnyök

Épület üveg fóliák - ThermoProtect sorozatok


A SkyFol ThermoProtect épületes üvegfóliák feljavítják ablakait, hogy hatékonyabb UV- és hővédelmet adjanak, valamint csökkentsék a vakító ragyogást, védjenek a belátástól és akadályozzák az üveg szilánkosra törését. Ezen előnyök eredményeként egy energiaköltség-hatékony, biztonságos és kényelmesebb megoldáshoz juthat. Különböző sorozataink, különféle megoldásokat jelentenek ablakai problémáira:

ThermoProtect Silverall: Alumínium fémezett tükrös hővédő sötétítő fólia magas hővédelemmel és erős tükrözéssel.

ThermoProtect Spectra: Ezüst-nikkel szerkezetű hő védő üvegfólia nagy fényáteresztéssel, erős elnyelésmentes hővédelemmel és enyhén reflektív felülettel.

ThermoProtect Neutral: Műemlékek, múzeumok, templomok és egyéb neutrális megjelenést megkívánó épületek üvegfólia megoldása.

Hővédelem fóliával
Manapság az építészek sok üveget használnak, mivel szeretünk átlátszó falak között élni. Élvezzük a főleg az ablakok miatt beszorult hőt csökkentő légkondicionáló hatásait.  A központi légkondicionálókkal előfordul az is, hogy a helyiség egyik része túl hideg, míg a napfényes rész túl meleg. A ThermoProtect ablaküveg fólia a tökéletes megoldás felmelegedés ellen: kiegyensúlyozza a hőpontokat, így az egész épületben egyenletes hőmérsékletet tesz lehetővé. Amennyiben tartózkodási helyét kényelmesebbé szeretné tenni, vagy csak sok pénzt szeretne megtakarítani, válassza a SkyFol ThermoProtect ablakfóliát! Ne feledje, nyáron a légkondicionáló elektromos árammal működik, ami igen drága erőforrás. Az üvegfóliába történő befektetés rövidesen nyereségessé válik.

Ragyogásvédelem
Ragyogás a neve annak a hatásnak, minek keletkezésekor egy agresszív fénysugár miatt nem látható a képernyő például, vagy csak egy pillanatra megvakolunk.  A ThermoProtect ablakfóliák az üveg által áteresztett látható fény szűrésével ragyogásvédelmet nyújtanak.

UV-védelem
Az UV-sugárzás ártalmas az egészségre, számos súlyos bőrbetegség, beleértve a bőrrák kiváltó oka. Több tényező, mint pl. a naphő, látható fény, páratartalom, stb. között az UV-sugárzás a szövetek fakulásának fő oka. Amennyiben szeretné egészségét megóvni, és szeretné ingóságait a fakulástól megvédeni, a SkyFol üvegfóliák jelentik a megoldást.

Megjelenés és belátásvédelem
A különböző típusú fémezett és "sputtered" napvédő ThermoProtect üvegfóliákkal ingatlanjának megjelenése feljavítható és megszépíthető.

Fólia technológia

A SkyFol ThermoProtect épületfóliák karcálló bevonattal védett, "sputtered" vagy fémezett fóliából, ragasztóból és a ragasztóréteget védő bevonatból állnak. A ThermoProtect üvegfólia szerkezete UV-védelem céljából több rétegben UV-inhibítorokat tartalmaz.  A SkyFol ThermoProtect üvegfólia adott tulajdonságának erősítése érdekében különböző rétegek még hozzá is adhatók. Az összes réteg, a rögzítő és lamináló ragasztók a bármilyen mértékű torzítás elkerülése érdekében optikailag teljesen víztiszták.

ThermoProtect fémezési folyamatok
Két lehetőség áll fenn: gőzölés vagy a "sputtering", azaz katódporlasztásos eljárás. A gőzölés általában alumínummal történik, míg a "sputteringgel" fémek és ötvözetek széles választéka használható, így kölcsönözve különböző természetes színeket és különböző tulajdonságokat a ThermoProtect üvegfóliáknak.     

Kültéri üvegfóliák
A nagy teljesítményű üvegrendszerek esetében a ThermoProtect beltéri ablakfólia csak korlátozott mértékű hővédő hatást fog eredményezni.  Ilyen esetekben a ThermoProtect kültéri alkalmazás javasolt. A kültéri üvegfóliák a napsugárzást még azelőtt kiszűrik, hogy az az üvegfelületet elérné, így téve ezt az iparág leghatékonyabb megoldásává.

Kedvező árak és profi kivitelezés 10 év garancia

 

 

uv fólia
 
 
IR fólia